Meer informatie over onze internet verbindingen?

Supersnel Internetverbinding in Sliedrecht voor elk bedrijf

Supersnel internet verbinding. Altijd en overal. Internetverbindingen moeten sneller en stabieler worden. Zonder internet draait uw bedrijf niet. Verder bieden wij bij De PC Makelaar opties aan om internet verbindingen te leveren voor bedrijven op moeilijk bereikbare plekken,  met en zonder graafkosten, standaard enterprise beveiliging, snelheid vanaf 15 Mbit/s UP en DOWN. Zelfs tot 500 Mbit UP en Down.

Backup verbinding in Sliedrecht

Altijd een backup verbinding paraat. Heeft u via een ander bedrijf al een snelle internet verbinding? Dan is het goed om erover na te denken om ook een backup verbinding te realiseren. Wat doet u als uw huidige internet verbinding tijdelijk wegvalt? In Sliedrecht kan De PC Makelaar backup verbindingen verzorgen voor een scherpe prijs.

Internetlijnen voor MKB bedrijven (Glasvezel en/of xDSL)

Binnen het connectivity pack zit alles wat u nodig heeft voor een vast bedrag per maand. Zo heeft u onder anderen een redundante internetverbinding, zodat u bij storingen van de ene verbinding gewoon gewoon over kunt stappen op de andere verbinding. Mochten beide verbindingen wegvallen dan kunt u op een 4G-netwerk gewoon weer verder werken. De andere onderdelen van het connectivity pack zullen wij hieronder voor u noemen.

De voordelen bij zakelijke internetverbindingen

Beveiligingsupdates

Zo bent u altijd beschermd van aanvallen van buitenaf.

Draadloze / WIFI verbindingen

Zo kunt u overal op kantoor werken op uw laptop, smartphone of tablet.

Spamfilter

Zo bent u optimaal beschermd tegen ongewenste mail en het gevaar van verzending van ongewenste mail via uw netwerk.

VPN verbinding

Zo kunt u vanaf elke locatie veilig verbinding maken met uw bedrijfsnetwerk.

Versleutelde email 

verstuur versleutelde email berichten naar uw klanten.

Voice over IP

Goedkoop bellen voor bedrijven. Bespaar op uw bel kosten en telefooncentrale.

Office 365

Met office 365 kan je altijd en overal bij je bestanden. Werk beter samen met collega’s en uw klanten. Automatiseer uw bedrijfsprocessen zodat u zo efficiënt mogelijk aan het werk bent met het hele bedrijf

Met het connectivity pack is voor een vast bedrag per maand alles geregeld voor dit belangrijke stuk van uw IT platform. De hardware, installatie, beheer, updates, incident management en vervangende hardware zijn voor een vast bedrag per maand voor u geregeld.

Blijf met uw onderneming 24/7 verbonden met het internet

Mikail Yilmaz – Eigenaar

“Het is mooi om geïnspireerd te raken, maar het is nog mooier om te inspireren”

Internet en telefonie zijn de motor van elke onderneming. U wilt een stabiele en snelle internetverbinding. Wij denken graag met uw mee welke internetverbinding bij uw onderneming past. Vanaf het eerste contact zullen wij met u elk proces binnen uw bedrijf bespreken zodat wij precies weten wanneer en voor wat u een verbinding gebruikt.

De PC Makelaar is gevestigd in Sliedrecht. Wij zijn een lokale IT-partner (internet en telefonie) en bedienen diverse bedrijven in verschillende branches in de regio. Onze klanten zitten gevestigd in Sliedrecht, Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Zwijndrecht, Hendrik-ido-ambacht, Arkel, Gorinchem, Tiel, Barendrecht en Ridderkerk.  Vanaf 2010 zijn wij al in een begrip in  de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Alblasserwaard en omliggende plaatsen.

Wij verzorgen onder andere ook internet verbindingen of backup internetverbindingen bij meerdere bedrijventerreinen in Sliedrecht:
 • Kerkerak
 • Stationspark 1
 • Stationspark 2
 • Noord-Oost Kwadrant
 • Nijverwaard
 • Woonboulevard Sliedrecht
Daarnaast ook in de vier winkelcentra in Sliedrecht:
 • de Kerkbuurt
 • het Burgemeester Winklerplein
 • Populierenhof
 • het Fazantplein
Gepland op langere termijn zijn:
 • Stationspark 3
 • De Driehoek