Telefonie voor een eenmanszaak en MKB bedrijven

Wilt u meer informatie over de voordelen van VOIP?

Wat is VOIP?

Met Hosted VoIP kun je makkelijker bellen dan ooit. Deze internet service zorgt ervoor dat dat je je telefonie en data over één IP-lijn kan laten lopen. Op deze manier is het mogelijk om te telefoneren via datanetwerken zoals het internet. Waar vroeger de telefonie en internet infrastructuur gescheiden waren, kunnen deze twee nu over één lijn getransporteerd worden. VoIP en breedband verbinding maakt het mogelijk om zowel spraak als data over dezelfde IP-lijn te transporteren. Een groot voordeel van hosted VoIP is dat een intern telefoonnummer gekoppeld kan worden aan een bepaald IP-adres. Hierdoor is een telewerker ook thuis via dat telefoonnummer te bereiken.

De voordelen van Hosted VoIP

Meer gesprekken tegelijkertijd mogelijk

Met VoIP is het mogelijk om tegelijkertijd meerdere gesprekken te voeren. De telefonieomgeving zal dus nooit in de weg zitten bij de groei van uw bedrijf.
Niet aan één plaats gebonden
Wanneer u vaak wisselt van kantoor of veel moet reizen is dit met VoIP geen probleem. Een VoIP account is verbonden met een toestel of VoIP bedrijfscentrale en dus niet aan één locatie. Dit maakt het wisselen van kantoor of verhuizen veel gemakkelijker en voordeliger.

Wachtmuziek

Het is mogelijk wanneer alle collega’s in gesprek zijn de klant in de wacht te zetten met een wachtmuziek en/of voice over naar keuze

Welkomstbericht / nachtbericht

Voice over voor dat de telefoon over gaat wanneer uw huidige of nieuwe klant uw bedrijf belt. Wij kunnen het zelf mogelijk maken om na werktijd of tijdens de vakantie (aangepaste openingstijden) een bandje af te laten spelen.

Flexibel werken met Hosted VoIP

Op iedere locatie is het mogelijk om uw telefoontoestel in het netwerk gekoppeld te worden. Wanneer u in een andere ruimte wilt werken, is dit geen probleem. Uw blijft dan gewoon op hetzelfde nummer bereikbaar. Hierdoor kunt u met VoIP altijd flexibel werken.

Weinig kabels en één netwerk

Met Hosted VoIP is kabels neerleggen voor een telefoonverbinding niet meer nodig. Hosted VoIP maakt namelijk gebruik van bekabeling van het computernetwerk. Het onderhouden van twee netwerken is dan dus verleden tijd.

Hosted VoIP is veel voordeliger

De gebruikers van Hosted VoIP kunnen onderling gratis met elkaar bellen. Wanneer een bedrijf meerdere vestigingen hebben kunnen de medewerkers gratis met elkaar overleggen. Het maakt dus hierbij niet uit of de vestiging één dorp verder is of zelfs in het buitenland zit. De maandelijkse kostenbesparing is door Hosted VoIP erg groot voor bedrijven die veel onderling met elkaar bellen.

Wilt u één aanspreekpunt hebben voor (vaste) telefonie op kantoor, mobiele abonnementen, vast op mobiel en reparaties in de regio dan bent u bij de PC Makelaar op juiste adres. De PC Makelaar is een bedrijf in de regio Sliedrecht waar u alle IT-diensten onder een dak heeft. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Stap over naar VOIP en 24/7 bereikbaar voor uw klanten

Mikail Yilmaz – Eigenaar

“Het is mooi om geïnspireerd te raken, maar het is nog mooier om te inspireren”

De PC Makelaar is gevestigd in Sliedrecht. Wij zijn een lokale IT-partner (internet en telefonie) en bedienen diverse bedrijven in verschillende branches in de regio. Onze klanten zitten gevestigd in Sliedrecht, Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Zwijndrecht, Hendrik-ido-ambacht, Arkel, Gorinchem, Tiel, Barendrecht en Ridderkerk.  Vanaf 2010 zijn wij al in een begrip in  de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Alblasserwaard en omliggende plaatsen.