Internetlijnen voor MKB bedrijven (Glasvezel en/of xDSL)

Meer informatie over onze internet verbindingen?

Internetverbinding voor elk bedrijf

Binnen het connectivity pack zit alles wat u nodig heeft voor een vast bedrag per maand. Zo heeft u onder anderen een redundante internetverbinding, zodat u bij storingen van de ene verbinding gewoon gewoon over kunt stappen op de andere verbinding. Mochten beide verbindingen wegvallen dan kunt u op een 4G-netwerk gewoon weer verder werken. De andere onderdelen van het connectivity pack zullen wij hieronder voor u noemen.

De voordelen bij zakelijke internetverbindingen

Beveiligingsupdates

Zo bent u altijd beschermd van aanvallen van buitenaf.

Draadloze verbindingen

Zo kunt u overal op kantoor werken op uw laptop, smartphone of tablet.

Spamfilter

Zo bent u optimaal beschermd tegen ongewenste mail en het gevaar van verzending van ongewenste mail via uw netwerk.

VPN verbinding

Zo kunt u vanaf elke locatie veilig verbinding maken met uw bedrijfsnetwerk.

Met het connectivity pack is voor een vast bedrag per maand alles geregeld voor dit belangrijke stuk van uw IT platform. De hardware, installatie, beheer, updates, incident management en vervangende hardware zijn voor een vast bedrag per maand voor u geregeld.

Blijf met uw onderneming 24/7 verbonden met het internet

Mikail Yilmaz – Eigenaar

“Het is mooi om geïnspireerd te raken, maar het is nog mooier om te inspireren”

Internet en telefonie zijn de motor van elke onderneming. U wilt een stabiele en snelle internetverbinding. Wij denken graag met uw mee welke internetverbinding bij uw onderneming past. Vanaf het eerste contact zullen wij met u elk proces binnen uw bedrijf bespreken zodat wij precies weten wanneer en voor wat u een verbinding gebruikt.

De PC Makelaar is gevestigd in Sliedrecht. Wij zijn een lokale IT-partner (internet en telefonie) en bedienen diverse bedrijven in verschillende branches in de regio. Onze klanten zitten gevestigd in Sliedrecht, Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Zwijndrecht, Hendrik-ido-ambacht, Arkel, Gorinchem, Tiel, Barendrecht en Ridderkerk.  Vanaf 2010 zijn wij al in een begrip in  de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Alblasserwaard en omliggende plaatsen.

Op dit moment leveren wij al op diverse plaatsen in de regio al internet verbindingen. Soms hebben bedrijven al internet verbindingen via een andere partij. Voor deze bedrijven leveren wij dan een backup internet lijn.
Woonplaatsen waar wij internet kunnen leveren:
  • Sliedrecht
  • Hardinxveld
  • Boven-Hardinxveld
  • Papendrecht
  • Arkel
  • Gorinchem
  • Dordrecht
  • Zwijndrecht
  • Alblasserdam
  • Hendrik ido ambacht