Skype voor bedrijven

Waar we vroeger de telefoon oppakte om om te bellen of even een e-mail te sturen, doen we dit tegenwoordig bijna niet meer. Tegenwoordig moet alles sneller en wil men directer communiceren. Tegenwoordig is er meer behoefte aan direct contact, waarvoor Skype for Business een uitkomst kan bieden.

Geld besparen met skype

De tijd dat de mensen op één vaste plek werken is allang voorbij. Bedrijven willen tegenwoordig altijd en overal op ieder apparaat kunnen werken. Microsoft heeft voor deze bedrijven skype voor bedrijven ontwikkeld. Skype voor bedrijven is een platform waarbij zakelijke gebruikers gemakkelijk en snel kunnen communiceren en samenwerken. Tot april 2015 stond Skype voor bedrijven bekend als Microsoft Lync. Skype combineert alle voordelen van Lync met de bekendheid van Skype.

De voordelen:

  • Gemakkelijk en snel samenwerken, ook op afstand.
  • Een volwaardige telefooncentrale

Communiceren met wie dan ook waar dan ook ter wereld

Communiceer met iedereen in je bedrijf of met honderden miljoenen mensen op skype via je favoriete apparaat of browser. Ook al gebruiken ze zelf geen skype voor bedrijven kunnen maximaal 250 personen deelnemen aan vergaderingen door middel van een vaste telefoonlijn of een internetverbinding.

Minder kosten en complexiteit met één oplossing

Skype voor Bedrijven werkt met de meeste communicatietechnologieën, Zo kun je gemakkelijk oproepen kunt doen en ontvangen op PBX-telefoons en je kunt deelnemen aan vergaderingen met systemen voor videovergaderingen. Ook verlaag je de kosten van het ondersteunen van meerdere services door een upgrade uit te voeren naar een service die van alles heeft: spraak, video, online vergaderingen. En je kunt de on-premises apparatuur die je al hebt blijven gebruiken terwijl je overstapt op de cloud.

Integratie met de bestaande telefonie

Skype voor bedrijven is als telefooncentrale te koppelen aan het bestaande of nieuw aan te schaffen systeem. Hiermee haal je het meeste uit de pas gemaakte inversteringen. Door skype voor bedrijven aan te schaffen, voeg je functionaliteit toe aan bestaande voorzieningen in je bedrijf, Met behoud van je huidige systemen.

Met skype kun je zelf bepalen welke functionaliteit je aan- of uitzet. Zo kun je zelf bepalen waar je mee start. Eerst starten met de chatfunctie en later overgaan op de telefonie functionaliteit. Je kunt het elk moment aanpassen.

Gespecialiseerd skype voor bedrijven partner

De PC Makelaar heeft de perfecte kennis en ervaring om bedrijven te helpen bij het plannen, integreren, beheren en ondersteunen van oplossingen voor geïntegreerde communicatie op basis van Skype.