Office 365 voor alle bedrijven

Office 365 voor MKB bedrijven en winkels

Meer informatie over office 365 voor bedrijven

Overal en altijd toegang tot uw email en documenten

Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten, vooral bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en onderwijs. Met Office 365 beschikt u altijd over de nieuwste versie van uw vertrouwde programma’s. Op kantoor of onderweg, met Office 365 kunt u in no-time informatie met anderen delen. Zowel online als offline kunt u gebruik maken van office 365. Zo bent u nooit afhankelijk van een wifi-netwerk.

Ook de communicatie met klanten en collega’s wordt door de communicatieprogramma’s van Office 365 makkelijker als ooit tevoren. Zo kan je gemakkelijk bestanden delen, met elkaar vergaderen en elkaars documenten synchroniseren met elkaar. Met 1TB aan opslag hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onvoldoende ruimte voor al uw bestanden. Functies zoals HD-video met meerdere personen en gedeelde agenda’s zorgen ervoor dat u altijd up-to-date bent binnen het bedrijf en met uw team.

Met office online mogelijk om vanuit elk browser te werken aan alle documenten. Daarnaast is er de mogelijkheid om vanaf uw smartphone zowel online als offline verder te werken via Office Mobile. Zo bent u nooit afhankelijk van een wifi-netwerk. Deze app wordt ondersteund door Windows Phones, iPhones en Android-telefoons.

Daarnaast is er meer tijd om te werken in office 365. Zo worden de bestanden automatisch geïnstalleerd, bijgewerkt en gesynchroniseerd. Alle bestanden worden automatisch bijgewerkt, zodat iedereen aan de laatste versie kan werken. Ook is de informatie erg actueel omdat Office 365 uw mail, agenda’s en contactpersonen automatisch synchroniseert. Het plannen van afspraken of het bekijken van de beschikbaarheid van collega’s. Ook met de videochat functie kan men optimaal met elkaar vergaderen van een afstand. De kostbare tijd dat u onderweg bent, kan op deze manier dus heel goed benut worden.

Uitstekende dienstverlening en service

Mikail Yilmaz – Eigenaar

“Het is mooi om geïnspireerd te raken, maar het is nog mooier om te inspireren”

De PC Makelaar is gevestigd in Sliedrecht. Wij zijn een lokale IT-partner (internet en telefonie) en bedienen diverse bedrijven in verschillende branches in de regio. Onze klanten zitten gevestigd in Sliedrecht, Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Zwijndrecht, Hendrik-ido-ambacht, Arkel, Gorinchem, Tiel, Barendrecht en Ridderkerk.  Vanaf 2010 zijn wij al in een begrip in  de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Alblasserwaard en omliggende plaatsen.