top10-gratis-software-voor-windows-computers-en-laptops

Top 10 gratis software voor op uw windows computer en laptop

In deze blog vindt u de top 10 van gratis programma’s die niet mogen ontbreken op uw computer/laptop. Hieronder vindt u deze top 10, die is voorzien van extra informatie en een betrouwbare link om het programma te downloaden.

“De beste gratis programma’s voor dagelijks gebruik”

1 VLC Media Player – Gratis media player die alle mediabestanden afspeelt

VLC Media Player is een gratis en open source cross-platform multimediaspeler en -framework dat de meeste multimediabestanden en ook dvd’s, audio-cd’s, vcd’s en verschilllende streaming-protocols afspeelt. VLC speelt alle videobestanden en films af op uw computer en laptop.

VLC Media Player nu Downloaden!

2 Winrar – Het alles in 1 programma waarmee u bestanden kan inpakken en uitpakken

Met winrar kunt u bestanden inpakken, comprimeren en/of uitpakken. Winrar is veelzijdiger dan winzip en kan deze vervangen! U heeft Winrar nodig voor bestanden met een .zip, .rar, .iso etc… extensie. Winrar is te downloaden voor windows 32bit en voor 64bit via de onderstaande link

Winrar nu Downloaden!

3 CCleaner – Gratis cleaning tool voor uw windows pc en laptop

CCleaner is progamma waar u uw computer en laptop mee kan opschonen. Het programma verwijderd uw tijdelijke bestanden van uw computer en browser, geschiedenis van internet, cookies, log bestanden en uw prullenbak. De software beveiligd ook uw privacy online en maak je computer en laptop sneller en veiliger. Het is makkelijk in gebruik en snel te downloaden via de onderstaande link.

CCleaner nu Downloaden!

4 Google Chrome – Één browser voor uw computer, telefoon en tablet

Google Chrome is een browser die een minimalistisch ontwerp combineert met innovatieve technologie zodat browsen op het web sneller, eenvoudiger en veiliger wordt. De browser werkt sneller en veiliger dan de standaard internet browser die mee komt met windows (Internet explorer).Google Chrome is een gratis webbrowser die u binnen enkele seconden kunt installeren. U kunt in Chrome ook gemakkelijk plugins installeren die advertenties en irritante popups blokkeert (adblock, gratis te downloaden)

Google Chrome nu Downloaden!

5 Spotify – Gratis muziek luisteren op uw laptop, computer, tablet en smartphone

Met Spotify heb je overal en altijd toegang tot miljoenen nummers. Spotify is nu gratis beschikbaar op je mobiel, tablet en computer. Luister naar de juiste muziek, waar je ook bent.Met een gratis account kun je gewoon luisteren naar afspeellijsten en volledige albums, maar je zult wel tussen de nummers door reclame horen.

Spotify nu Downloaden!

6 Windows Live Mail – Gratis en eenvoudig email programma

Windows live mail is een gratis Email programma van Microsoft waar u gemakkelijk meerdere emailaccounts, agenda´s en contactpersonen kunt beheren, ook als je offline bent. De software offreert de mogelijkheid om met je Hotmail-account (tegenwoordig Outlook.com) offline e-mails te schrijven. Ook met Gmail en andere accounts mag je bij Windows Live Mail inloggen.

Windows live mail nu Downloaden!

7 Apache Openoffice – Gratis alternatief voor Word, Excel en Powerpoint (Microsoft office)

Apache OpenOffice is een toonaangevend opensource kantoorpakket voor tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, afbeeldingen, databases en meer. De software is een prima alternatief of vervanger van de bekende Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint). Het is beschikbaar in vele talen en werkt op alle gewone computers. Het slaat alle gegevens op in een internationaal open bestandsformaat en kan bestanden van andere veelvoorkomende softwarepakketten lezen en schrijven. Het kan volledig kosteloos gedownload worden en mag voor elk doel gebruikt worden.

OpenOffice nu Downloaden!

8 FreeFileSync – Gratis backup software dat bestanden en mappen synchroniseert

FreeFileSyncis een gratis back-up software die u helpt om bestanden en mappen te vergelijken en te synchroniseren op Windows, Linux en Mac OS X. Met FreeFileSync kunt u eenvoudig een backup maken van foto’s email, videos en andere bestanden of een mappen en deze synchroniseren of kopieren naar andere locatie, hardeschijf, usb-stick of een externe hardeschijf.

FreeFileSync nu Downloaden!

9 Dropbox – Gratis programma om eenvoudig bestanden online op te slaan

Dropbox is een gratis programma waarmee gemakkelijk foto’s, video’s en documenten gedeeld kunnen worden tussen computers. De Dropbox map met daarin jouw bestanden wordt gesynchroniseerd tussen alle computers waarop dropbox geïnstalleerd is zodat de bestanden die je op het kantoor aangepast hebt ook zichtbaar zijn op de laptop thuis. Het is zelfs mogelijk om de bestanden ook te openen op een iPhone of Android telefoon via de Dropbox app

Dropbox nu Downloaden!

10 Teamviewer – Gratis programma dat hulp en beheer op afstand mogelijk maakt

Met het programma TeamViewer is het kinderlijk eenvoudig om op het scherm van een andere computer mee te kijken. Zelfs al staat dat systeem aan de andere kant van de wereld. Behalve dat u op het bureaublad kunt spieken, kunt u ook de besturing van de computer volledig overnemen en is deze te bedienen alsof u fysiek achter de knoppen zit. Behalve om uw eigen computers in de gaten houden, is het programma ook prima te gebruiken om iemand die u kent te hulp te schieten. Uiteraard moet wel op beide systemen TeamViewer draaien.

Meest gestelde vragen

Is uw computer en laptop up to date en veilig?

Is uw computer laptop traag en vast?

Mijn computer of laptop is kapot?

Ik heb last van internet / wifi problemen

Ik heb last van computerproblemen en laptopproblemen

Waar kan ik mijn computer of laptop lateren repararen?

Lees meer over onze diensten > Lees hier 8 tips wat jij zelf kan doen om je laptop sneller te maken/a

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.