geschiedenis van Windows

Overstappen van Windows XP naar Windows 7 of Windows 8?

Windows XP gebruikers krijgen advies van Microsoft om zo snel mogelijk over te stappen naar een nieuwe versie van windows 7 of 8.1

Windows XP gebruikers worden gewaarschuwd voor onveilig en einde van besturingssysteem.

Afgelopen week werd er door nu.nl een artikel gepubliceerd waarin stond dat nog 1 miljoen Nederlanders gebruik maken van Windows XP op de laptop of computer. Dat aantal is afgelopen kwartaal gedaald met 225.000. Dit is nog veels te weinig, want iedereen zou moeten overstappen van Windows XP naar Windows 7 of Windows 8.

Windows XP-gebruikers die Microsoft Security Essentials vanaf versie 4.5 of ESET antivirus versie 7 geïnstalleerd hebben, gaan gewaarschuwd worden voor het naderende einde van Windows XP. Volgens ZDNet komt de waarschuwing bovenop een melding die gebruikers sowieso al één keer per maand krijgen. Microsoft staakt op 8 april 2014 de ondersteuning voor Windows XP en het hoopt dat gebruikers zich door de waarschuwing nog beter bewust worden van de mogelijke gevaren als ze het systeem toch blijven gebruiken. Omdat Microsoft geen onderhoud meer pleegt aan XP zullen gaten in de beveiliging niet meer worden gedicht. De gebruikers die internetbankieren lopen dan steeds meer gevaar.

Woont u in Sliedrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht, Hardinxveld, Bleskensgraaf etc. dan kunt terecht bij ons om je pc of laptop te updaten van Windows XP naar Windows 7. Het infectie niveau is bij Windows XP het hoogst. Wij raden het niet aan om te internet bankieren met een computer of laptop waar Windows XP opstaat, hierdoor loopt u namelijk nog meer risico’s om een virus, spyware of gehackt te worden. Het tarief om uw pc te updaten van Windows XP naar Windows 7 met de nieuwste updates is 59euro.

Bel 0184-745904 of stuur een email naar info@depcmakelaar.nl voor vragen en om een afspraak te maken.

Openingstijden:
Maandag-zondag 10:00-21:00 (op afspraak)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.