Office 2016 mac

Office 2016 voor mac nu beschikbaar

Microsoft brengt Office 2016 voor OS X uit voor abonnementhouders Office 365

Microsoft heeft de OS X-versie van Office 2016 officieel uitgebracht nadat de software al enige tijd in het bèta-stadium verkeerde. De software komt wereldwijd beschikbaar, maar wordt als eerste aangeboden aan mensen die een abonnement op Office 365 hebben.

Office voor Mac

De komst van Office 2016 voor de Mac werd bekendgemaakt op het Office-blog van Microsoft. Het is de eerste keer sinds 2011 dat Microsoft een nieuw Office-pakket voor apparaten met OS X uitbrengt. Overigens komt de release niet als een verrassing: al sinds maart verkeert Office 2016 in preview-modus en deze versie kan gratis worden gebruikt.

Volgens Microsoft is Office 2016 voor de Mac per direct beschikbaar. Ook Nederlandse klanten kunnen de software krijgen, maar vooralsnog is een abonnement op Office 365 verplicht. Overigens geeft die ook meteen toegang tot de Windows-, iOS- en Android-versies. Een los pakket , voor mensen die geen abonnement op Office 365 hebben, komt pas in september uit.

Office 2016 voor mac nu beschikbaar

In Office 2016 zitten de applicaties Word, Excel, Powerpoint, Outlook en OneNote. Microsoft liet ook weten dat het waarschijnlijk nog enkele weken nodig heeft om de Office-applicaties voor smartphones met Windows 10 gereed te maken.

bron: tweakers.net

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.