internet explorer logo

Hoe los je het grote Internet Explorer lek op?

De Nederlandse politie en Amerikaanse overheid adviseren om Internet Explorer van Microsoft niet meer te gebruiken.

U hoort dagelijks in het nieuws (nu.nl, NOS, BNR)  of leest het in de krant (AD, Telegraaf)  over de bedreigingen en kwetsbaarheden. Wij begrijpen dat dit kan leiden tot angst en onbeantwoorde vragen. Er is namelijk een groot Internet Explorer lek gevonden. Dit heeft Microsoft op 30 april 2014 onthuld. Alle versies van Windows en Internet Explorer zijn hier slachtoffer van. Is uw computer/laptop hier slachtoffer van? Of wilt u dit laten onderzoeken door een PC Expert? Bij De PC Makelaar bent u bij het juiste adres. Hier onder kunt u de drie stappen vinden die u moet uitvoeren om dit probleem om te lossen.

Drie Stappenplan om het grote Internet Explorer lek op te lossen en Heartbleed bug:

1: Update Adobe Flash Player. U kunt Adobe Flash Player up te daten door hier te klikken.

2: Maak gebruik van een Up-to-date antivirus product. Heeft u er nog geen? dan kunt u er één aanschaffen in onze webshop of bellen met ons: 0184-745904

naar-de-webshop-button1

3: Update Windows om te voorkomen dat uw laptop/computer nog kwetsbaar is voor andere bekende kwetsbaarheden en bedreigingen. Hierdoor loopt u namelijk minder risico’s om een virus, spyware of gehackt te worden. 

Woont u in Sliedrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Dordrecht, Hardinxveld, Bleskensgraaf, Gorinchem etc. dan kunt terecht bij ons om je pc of laptop te updaten en beschermen tegen deze grote lek van Internet Explorer van Microsoft. Verder kunnen wij het probleem ook oplossen van afstand met Teamviewer (door heel Nederland). Wij raden het niet aan om een onbekende notebook of pc te werken, internetten en internet bankieren! U kunt namelijk kwetsbaar zijn voor bedreidingen zoals Heartbleed.

heartbleed

Heeft u nog steeds vragen? Of wilt u dit laten doen door een PC Expert / PC Dokter. Bel 0184-745904 of stuur een email naar info@depcmakelaar.nl voor vragen en om een afspraak te maken.

Openingstijden:
Maandag-zondag 10:00-21:00 (op afspraak)

Contactgegevens:
Email: info@depcmakelaar.nl
Telefoon: 0184-745904

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.