Eset Mobile Security

Gratis antivirus voor je Android Smartphones en Tablets

Meerdere bronnen zoals nu.nl, security.nl en tweakers.net gaven al aan dat een antivirus op een Android smartphone of tablet tegenwoordig ook noodzakelijk is. Er zijn namelijk talloze apps in de Google playstore en deze zijn niet allemaal even veilig en gaan niet altijd eerlijk om met uw gegevens op uw smartphone.

Van de week gaf Google zelf aan dat een antivirus om een android toestel niet noodzakelijk is omdat zij zelf een oogje houden op de Playstore. Wij adviseren toch om een antivirus/virusscanner te installeren op een Android toestel. Het is gratis dus waarom zou je het niet doen? En daarnaast is ESET een bekroonde antivirus en is de ESET Smart Security als vierde keer beste getest en beste koop door de Consumentenbond.

Hoe en waar kan ik de gratis Antivirus downloaden en installeren voor mijn Android telefoon of tablet?

In drie stappen leggen wij uit hoe u de app van ESET kan installeren en gratis kan gebruiken. De gratis virusscanner/antivirus van ESET op je smartphone en tablet is te installeren op elk android toestel. (zoals Samsung, Sony, HTC Huawai etc.)

Stap 1:

Open Google Play op je Android Smartphone/Tablet.

Stap 2:

Zoek op “ESET Mobile Security”

Stap 3:

Installeer de virusscanner/antivirus van ESET op je Smartphone/Tabltet (App), door op de knop “installeren” te klikken. Binnen twee minuten is de App geinstalleerd op je telefoon/tablet en ben je beveiligd tegen de meeste bedreigingen zoals malware en virussen.Tip: Doe meteen een scan op je tablet/telefoon.

Een andere optie is om direct op de onderstaande afbeelding te klikken op uw android smartphone/tabel. Op deze manier heeft u meteen de juiste app.

EMS

Om beschermd te blijven tegen verschillende bedreigingen op je telefoon en tablet  adviseer ik jullie om ESET Mobile Security op een android toestel/tablet te installeren zegt Mikail Yilmaz. Tegenwoordig open je ook email met bijlage op je mobiel of tablet wat je normaal op de pc of laptop doet. Of je regelt je bankzaken via je smartphone of tablet. Je pc of laptop is vaak al voorzien van een virusscanner maar de meeste consumenten vergeten dat je tablet of smartphone net zo kwetsbaar is.  Je kan de ESET Mobile security gratis downloaden in de playstore. Directe link naar de playstore om ESET Mobile Security te downloaden is  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.ems2.gp  

Door heel nederland hebben wij al honderden klanten geholpen met onze online computerhulp service. Wij hebben oplossingen voor alle soorten, merken en type schermen van notebooks en computers. Voor vragen kunt u bellen naar 0184-745904 of emailen naar  info@depcmakelaar.nl

Voor al uw reparaties van computers en laptops kunt bij ons terecht aan de Thorbeckelaan 12 te Sliedrecht. De PC Makelaar is expert in laptop reparaties, onderhoud en opschonen van trage computers en laptops.

Ons werkgebied voor hulp aan huis/kantoor: Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Alblasserdam, Bleskensgraaf, Dordrecht en Gorinchem.

Ons werkgebied voor online computerhulp: Heel Nederland.

Wij adviseren alleen de beste Antivirus voor uw laptops/computers

270x240_ESET_NOD32_Antivirus-DePCMakelaar 270x240-ESET_SMART_SECURITY-DePCMakelaar

Openingstijden

Maandag-Zondag: 10:00 – 21:00 (op afspraak)
Op feestdagen zijn wij gesloten

Contactgegevens

De PC Makelaar

Thorbeckelaan 12
3362BT Sliedrecht

Tel: 0184-745904
Mob: 06-23811219
E-mail:  info@depcmakelaar.nl

Vestiging in Sliedrecht:
Grotere kaart weergeven

Ons Werkgebied

Sliedrecht – Hardinxveld-Giessendam – Gorinchem – Papendrecht – Bleskensgraaf –  Alblasserdam – Dordrecht

Voor al uw reparaties en vraagstukken van computers en laptops kunt u bij ons terecht aan de Thorbeckelaan 12  te Sliedrecht.  U kunt bij tevens een afspraak maken zodat wij bij u thuis of op kantoor kunnen komen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.