Zvvsliedrecht

De PC Makelaar hoofdsponsor bij Zaalvoetbal vereniging Sliedrecht

Zaalvoetbal vereniging Sliedrecht is in 2011 opgericht met als doel om op een leuke manier het zaalvoetbal te beoefenen.
De vereniging heeft een maatschappelijk karakter. De vraag naar zaalvoetbal is groot binnen Sliedrecht. Zvv Sliedrecht denkt door middel van breed in te zetten op jongeren, dat zij meer kansen kunnen bieden aan de jeugd met als doel top zaalvoetbal naar Sliedrecht te halen.

Zaalvoetbalvereniging Sliedrecht wil een plaats veroveren in het maatschappelijke en sociale leven van de zaalvoetballiefhebber in de regio Alblasserwaard. Door een attractieve speelstijl en een thuishal te creëren waarin iedereen zich thuis voelt, wil zaalvoetbalvereniging Sliedrecht tevens het zaalvoetbal promoten in het stedelijk gebied Dordrecht alsmede landelijk.

Sport & Zorg traject
Het doel van dit sport-zorgtraject: Leren omgaan met de ander, opbouwen van vertrouwen van elkaar en ombouwen van relaties waardoor de kwaliteit verbeterd wordt. Samen zoeken naar oplossingen door middel van levensechte situaties. Kenmerken: zelfdiscipline, mentaliteit en duurzame relaties.

School & Sport traject
Verzorgen van lessen betreft, respect voor andere, voeding en leefstijl.

Website: www.zvvsliedrecht.nl

De PC Makelaar is een fullservice ICT leverancier. Wij leveren een compleet producten- dienstenpakket voor ICT.Voor al uw reparaties van computers en laptops kunt bij ons terecht aan de Thorbeckelaan 12 te Sliedrecht

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.