schade-smartphone2

De helft van alle smartphones in gebruikt zijn beschadigd

Uit onderzoek van Zagg (een bedrijf dat telefoonaccessoires verkoopt) blijkt dat ongeveer de helft van de smartphonegebruikers een beschadigd telefoon gebruikt. Dat zelfde aantal mensen gebruikt een hoesje om hun toestel te beschermen.

schade-smartphone

Tablets

Als we kijken naar de tablets, blijkt dat deze iets minder vaak zijn beschadigd: namelijk 27 procent van de tablets zijn momenteel in gebruik hebben een beschadiging.

schade-smartphone2

Smartphones

Uit onderzoek blijkt verder dat een kras op de behuizing de meest verkomende beschadiging is (22 procent). Op de tweede plaats staat het scherm (19 procent). Van de smartphonegebruikers zegt dat 5 procent kampt met een verbrijzeld scherm en 3 procent heeft een barst in de behuizing.

Het vaakst genoemde oorzaak is een val op de grond (38 procent). Tablets lijken iets minder vaak uit de handen te vallen (32 procent), maar worden wel vaker vernield door kinderen (16 procent van de gevallen). 6 procent van de beschadigde telefoons is in de wc gevallen, en hetzelfde percentage viel in een glas vol met drinken.

Mikail van De PC Makelaar zegt: “Door de enorme vraag van klanten of wij schermpjes willen vervangen van ipads, iphones en samsung telefoon zijn wij op moment gesprekken aan het voeren met een nieuwe leverancier die ons orginele OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen/schermen kan leveren”. Wij laten binnenkort via onze website weten wanneer wij alle onderdelen hebben ontvangen en deze ook nog getest hebben. Op moment zijn wij onze werkplek aan het verbeteren met een antistatische werkplek en gaan wij de reparaties uitvoeren met handschoenen zodat de moederborden en andere onderdelen van de smartphones en tablets niet beschadiging.

Bron: nu.nl

Reparatie aanmelden?

Is uw smartphone kapot? U kunt bij ons terecht voor reparaties voor Sony Z, Huawei, LG, HTC, Apple (iPhone), Samsung en meer merken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.