whatsapplogo

Bescherm je android smartphone/tablet gratis tegen virussen en malware

Hoe beveilig je tegen malware in Whatsapp voor Android gratis?

Diverse gebruikers van Whatsapp voor Android melden dat ze een waarschuwing krijgen dat er malware in de app zit. Dat blijkt uit diverse reactie in Google Play voor Android. Ook op Twitter wordt geklaagd.

Een screenshot van de waarschuwing laat zien dat het gaat om de malware Artemis. Dit is een bekend Windows-virus dat ongevraagd pop-ups toont en mensen naar verkeerde pagina’s stuurt.

De melding dook op na een update van de app die woensdag werd uitgerold. Inmiddels heeft Whatsapp, dat wereldwijd 350 miljoen gebruikers heeft, een nieuwe versie in de applicatiewinkel gezet.

Bron:   http://www.nu.nl/tech/3610096/waarschuwing-malware-in-whatsapp-android.html

Hoe beveilig je tegen malware voor Android gratis?

Om dit soort bedreigingen tegen te gaan adviseer ik jullie om ESET Mobile Security op een android toestel/tablet te installeren zegt Mikail Yilmaz. Tegenwoordig open je ook email met bijlage op je mobiel of tablet wat je normaal op de pc of laptop doet. Je pc of laptop is vaak al voorzien van een virusscanner maar de meeste consumenten vergeten dat je tablet of smartphone net zo kwetsbaar is.  Je kan de ESET Mobile security gratis downloaden in de playstore. Directe link naar de playstore om ESET Mobile Security te downloaden is https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eset.ems2.gp 

EMS

De PC Makelaar is een fullservice ICT leverancier. Wij leveren een compleet producten- dienstenpakket voor ICT.Voor al uw reparaties van computers en laptops kunt bij ons terecht aan de Thorbeckelaan 12 te Sliedrecht

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.