Apple Watch

Apple Watch vanaf 17 juli te beschikbaar in Nederland

De Apple Watch is vanaf 17 juli beschikbaar in Nederland.

De horloges zijn in Nederland iets duurder dan in Duitsland. Het goedkoopste 38 millimeter-model kost 419 euro, het 42 millimeter-model 469 euro. In beide gevallen is dat twintig euro meer dan in Duitsland.

De roestvrijstalen Apple Watch is verkrijgbaar voor minstens 669 euro. De gouden Apple Watch Edition wordt in Nederland verkocht voor prijzen van 11.200 tot 18.400 euro.

Apple biedt bij het horloge verschillende soorten bandjes aan. Het sportbandje wordt los verkocht voor 59 euro terwijl de metalen schakelarmband met een prijs van 499 euro het duurst is.

Landen

De Apple Watch is sinds eind april verkrijgbaar in negen landen: Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Sinds vrijdag is het horloge te koop in zeven nieuwe landen, waaronder Italië, Spanje, Zwitserland.

Het is niet precies bekend hoeveel Apple Watches er tot nu toe zijn verkocht. Apple heeft al aangekondigd geen verkoopaantallen bekend te zullen maken, zoals het bedrijf wel bij zijn iPhones, iPads en Macs doet.

Onlangs becijferde marktonderzoeker Slice op basis van eigen onderzoek onder 2 miljoen mensen dat er in Amerika inmiddels 2,8 miljoen Apple Watches zijn verkocht.

In Nederland heeft 1,5 procent van de mensen al een smartwatch, bleek onlangs uit onderzoek van GfK. De apparaten zijn nog niet erg populair en het aantal mensen dat van plan is om een slim horloge te kopen daalde in een jaar tijd van 17 naar 11 procent.

Bron: nu.nl

Apple Watch reparatie?

Na lang wachten is de Apple Watch bijna beschikbaar in Nederland! Bent u in bezit van een Apple Watch en is deze stuk? De PC Makelaar / Repair IT Now kan deze voor u repareren. Repair IT Now is een onderdeel van De PC makelaar en focust zich vooral op de reparaties van smartphones en tablets. Nieuw zijn de Apple Watch reparaties!

Klik hier om naar de website te gaan om uw Apple Watch reparatie aan te melden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.