Wij leveren uitstekende service en dienstverlening door heel Nederland met onze  unieke online computerhulp

Online computerhulp? Computerhulp op afstand?

Maak direct een afspraak om uw computer via afstand te laten opschonen

Online computerhulp

 Het komt steeds vaker voor dat wij laptops en computers opschonen via een teamviewer sessie. Het grootste voordeel hierbij zijn de kosten. De tweede voordeel is dat uw computer en laptop thuis blijft op zijn huidige positie, u hoeft dus niet alle kabels los te koppelen en vervolgens weer alles aan te sluiten. Een derde voordeel is dat het tijdbesparend is u hoeft niet heen en weer te rijden. 

De PC Makelaar repareert uw  notebook/laptop met haar eigen technische dienst. De technische dienst van De PC Makelaar is opgeleid om computers/laptops te repareren en hebben in de jaren door ook veel ervaring opgebouwd.

Onze Diensten

De PC Makelaar kunt uw laptop en computer opschonen en onderhouden via het internet (met behulp van teamviewer). Wij kunnen uw systeem up to date houden zodat u veilig kan blijven internetten, werken en internetbankieren. Veel voorkomende problemen zijn ook op te lossen via een teamviewer sessie, zoals installeren van programma’s, email en antivirus. Verwijderen en opschonen van malware, ransomware, virussen en popups (irriante berichten die u krijgt op uw computer/laptops en tijdens het internetten). Het backuppen van uw bestanden, foto’s, email en andere persoonlijke documenten.

De PC Makelaar is het adres voor reparatie, onderhoud en opschonen van uw laptop en computer. U kunt bij ons ook terecht om een schone installatie van windows, het installeren van een virusscanner en opschonen/onderhouden van uw laptops en computers, overzetten van bestanden, fotos en email naar een andere laptop.

Teamviewer

Teamviewer is een programma die wij gebruiken om van afstand te verbinden met uw computer/laptop. Wij kunnen door middel van een teamviewer sessie uw systeem opschonen, onderhouden, up to date houden en nog veel meer ICT vraagstukken van uw oplossen.

Mikail Yilmaz

Mikail Yilmaz – Eigenaar

“Het is mooi om geïnspireerd te raken, maar het is nog mooier om te inspireren”

Door heel nederland hebben wij al honderden klanten geholpen met onze online computerhulp service. Wij hebben oplossingen voor alle soorten, merken en type schermen van notebooks en computers. Voor vragen kunt u bellen naar 0184-745904 of emailen naar  info@depcmakelaar.nl

Voor al uw reparaties van computers en laptops kunt bij ons terecht aan de Thorbeckelaan 12 te Sliedrecht. De PC Makelaar is expert in laptop reparatie, onderhoud en opschonen van trage computers. 

Ons werkgebied voor hulp aan huis/kantoor: Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Alblasserdam, Bleskensgraaf, Dordrecht en Gorinchem.

Ons werkgebied voor online computerhulp: Heel Nederland.

Wat kunnen wij via hulp op afstand voor u doen? Opschonen van laptops en computers, verwijderen van virussen/malware/popups/irritante reclames en advertenties, computer en laptopdiagnose maken, trage computers en notebooks sneller maken, oplossen van internet/browser problemen. De PC Makelaar is een professional op het gebied van computerhulp voor alle soorten laptops en computers . Verder kunnen wij ook uw laptop/computer opschonen,up to date houden en de meest geavanceerde computer- en laptopproblemen oplossen.

 Afspraak maken?  Bel mij terug? 

Voordelen van computerhulp op afstand

virusscannerwinkel-logo-1U wordt direct geholpen terwijl u achter de computer/laptop zit

virusscannerwinkel-logo-1U kunt meekijken terwijl wij computerhulp leveren via afstand

virusscannerwinkel-logo-1Geen voorrijkosten en/of andere kosten

virusscannerwinkel-logo-1Uw computer/laptop hoeft niet los gekoppeld te worden en kan gewoon op de huidige plaats blijven staan

virusscannerwinkel-logo-1U kunt van 10:00 tot en met 21:00 terecht bij ons

virusscannerwinkel-logo-1De meest voorkomende computer- en laptopproblemen kunnen worden opgelost

Online Computerhulp voor Windows computers & laptops

Ik heb een Windows computer/laptop:

Stap 1:

Stap 2:

Open het programma Teamviewer

Stap 3:

Geef het id en wachtwoord door aan een medewerker van De PC Makelaar.

Online Computerhulp voor de MAC

Ik heb een MacBook Air, Macbook Pro, Mac mini, iMac:

Stap 1:

Stap 2:

Open het programma Teamviewer

Stap 3:

Geef het id en wachtwoord door aan een medewerker van De PC Makelaar.

Direct reparatie aanmelden van een computer, laptop, tablet of smartphone?