Op zoek naar laptop opladers?

Wij kunnen voor elke soorten, typen en merken laptops adapters leveren!Bij De PC Makelaar kunt u ook terecht voor een enorm assortiment aan laptop onderdelen (voor alle soorten, types en merken laptops en notebooks). Gebruik onze onderstaande selector om de juiste onderdeel te selecteren. Lukt dit niet of staat uw onderdeel er niet tussen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij helpen u graag verder!

Laptop oplader kopen

Is uw laptop oplader kapot of kwijt? Of wordt deze erg heet? Wilt u een nieuwe orginele laptop oplader aanschaffen? Bij De PC Makelaar werken wij alleen met kwalitatieve merken die zich zelf door de jaren heen hebben bewezen. Wilt u de prijs weten van uw adapter voor uw laptop dan kunt u deze snel vinden via onze indicator. Staat uw onderdeel er niet tussen? Bel dan met ons of stuur een email.

Laptop oplaadpunt reparatie

Is de oplaadpunt van je laptop stuk? Of past je laptop oplader er niet meer goed in. De PC Makelaar kan een nieuw oplaadpunt voor uw laptop solderen. De meeste computerwinkels besteden dit uit. Wij solderen uw oplaadpunt van de notebook met onze eigen technische dienst. Op deze weet u zeker dat er gesoldeerd wordt met de beste apparatuur en experts!

Smartphone oplader

Is uw oplader van uw telefoon kwijt? De PC Makelaar verkoopt orginele opladers voor uw telefoon. Wij kunnen opladers leveren voor elke telefoon

Wij kunnen ook de volgende laptop onderdelen voor u leveren

  • Laptop toetsenborden
  • Laptop schermen
  • Laptop accu’s
  • Laptop CPU fans
  • En alle andere laptop onderdelen

Wij komen oa in de volgende plaatsen:

Sliedrecht – Hardinxveld-Giessendam – Gorinchem – Papendrecht – Bleskensgraaf –  Alblasserdam – Dordrecht

Direct reparatie aanmelden van een computer, laptop, tablet of smartphone?