Wij leveren uitstekende service en dienstverlening waar de klant in het middelpunt staat

Wij repareren elke iPhone

iPhone scherm kapot? iPhone scherm vakkundig laten repareren met originele onderdelen?

iPhone scherm vervangen

Veel voorkomende problemen bij iPhone schermen zijn dat het scherm oftewel de touchscreen is gebarsten en zwart beeld. De oorzaak zijn dat u de iPhone per ongeluk heeft laten vallen of in uw broekzak kapot is gegaan door een ongelukje.

De PC Makelaar repareert uw  iPhone met haar eigen technische dienst. In de meeste gevallen is de reparatie duur oftewel het vervangen van uw iPhone scherm bij ons 1 werkdag. Andere reparatiebedrijven of smartphone reparateurs werken vaak met compatible onderdelen. Dit zijn vaak niet de originele onderdelen, waardoor de prijs gunstiger is maar de kwaliteit aanzienlijk lager. Conclusie is dus goedkoop is duurkoop

De technische dienst van De PC Makelaar is opgeleid om kapotte telefoon te repareren en hebben in de jaren door ook veel ervaring opgebouwd. Wij werken met antistatische werkplekken, elke reparatie met nieuwe handschoenen zodat uw moederbord en andere onderdelen niet beschadigen en OEM onderdelen (Original Equipment Manufacturer)

iPhone reparatie

De PC Makelaar is het adres voor reparaties van uw iPhones. Wij weten hoe belangrijk uw telefoon is. Wij kunnen namelijk ook niet zonder! U kunt bij ons ook terecht voor een touchscreen reparatie / gebroken glas vernieuwe, dock / laad aansluiting te vervangen / kapotte, beschadigde laadaansluiting herstellen, vervangen van accu’s/ batterijen van uw iphone, home-button reparaties. Wij kunnen ook alleen de orginelen OEM onderdelen leveren voor uw iphone zoals homebuttons, accu’s, opladers, adapters en schermen. De PC Makelaar kan deze onderdelen ook monteren voor u voor een scherpe prijs!

Wij kunnen ook uw iphones komen ophalen met onze speciale “ophaal-breng-service”

Klant ervaringen

 

 

Iphone LCD Scherm – Touchscreen reparatie

• Iphone 4, 4S
• Iphone 5
• Iphone 5c
• Iphone 5s
• Iphone 6
• Iphone 6 plus
• Ook voor andere Iphone reparaties kunt u bij ons terecht!

Direct reparatie aanmelden van een computer, laptop, tablet of smartphone?