Voor alle Apple devices

De PC Makelaar is gevestigd in Sliedrecht en levert uitstekende service en dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor alle problemen en reparaties voor uw iPhone & iPad!

Direct uw iPhone of iPad reparatie aanmelden?

iPhone reparatie Hardinxveld

Woont u in de buurt van Hardinxveld en bent u opzoek naar een telefoon reparatie bedrijf? Onze specialisten kunnen uw telefoon weer binnen no-time repareren. De PC Makelaar is al jarenlang gespecialiseerd in het repareren van iPhones.  Onze reparateurs kunnen bijna elke iPhone reparatie binnen één dag repareren. Reparaties die minder dan een half uur duren kunnen meestal de dag zelf weer worden opgehaald. Voor al uw iPhone reparaties kunt u bij ons terecht aan de Stationspark 709 in Sliedrecht.

iPad reparatie Hardinxveld

Ligt het scherm van uw iPad in duizend stukjes of doet de accu het niet meer goed? De PC Makelaar is naast het repareren van iPhones ook gespecialiseerd in het repareren van iPads. Dagelijks repareren onze reparateurs tientallen iPads. Veelvoorkomende reparaties zijn het vervangen van het scherm en het repareren van het laadpunt.

Overige diensten

Voor het maken van een afspraak of voor alle andere vragen kunt u bellen naar 0184-745904 of een email sturen naar info@depcmakelaar.nl. Bij (bijna) alle reparaties kunt u uw iPhone of iPad binnen één dag weer op komen halen. Veel andere bedrijven hanteren echter vaak een wachttermijn van 1 à 2 weken.  Bij de PC Makelaar wordt uw iPhone of iPad uitgebreid onderzocht en een onderzoeksrapport gemaakt. In overleg met de reparateur kunt u vervolgens kiezen uw iPhone of iPad wel of niet te laten repareren.

Wat kunnen wij voor u doen:

  • Scherm / touchscreen / glas reparatie iPhone / iPad
  • Home button reparatie voor iPhone / iPad
  • Accu / batterij reparatie voor iPhone / iPad
  • Dockconnector reparatie voor iPhone / iPad
  • Luidspreker (speaker) reparatie iPhone
  • Oorluidspreker reparatie iPhone
  • Microfoon reparatie iPhone
  • Trilfunctie / trilmotor reparatie iPhone

Minder dan 10 minuten vanuit Hardinxveld

De Makelaar is gevestigd in Sliedrecht langs de afslag 25 bij Sliedrecht-Oost. Vanuit Hardinxveld bent u met de auto binnen 10 minuten bij ons op kantoor.