Voor alle Apple devices

De PC Makelaar is gevestigd in Sliedrecht en levert uitstekende service en dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor alle problemen en reparaties voor uw iPhone & iPad!

Direct uw iPhone of iPad reparatie aanmelden?

iPhone reparatie Dordrecht

Komt u uit Dordrecht of omstreken en wilt u uw iPhone laten repareren? Onze reparateurs kunnen uw iPhone snel en vakkundig weer repareren. Met veel kennis en ervaring van onze vakspecialisten kan uw iPhone meestal binnen één dag gerepareerd worden. Bij reparaties van minder dan een halfuur is het zelfs mogelijk om op de reparatie te wachten.  U kunt bij ons terecht aan de Stationsapark 709 in Sliedrecht voor al uw iPhone  reparaties.

iPad reparatie Dordrecht

Zit er een barst in het scherm van uw iPad, of laadt hij niet meer op? De PC Makelaar is naast het repareren van iPhones ook gespecialiseerd in iPad reparaties. Dagelijks repareren onze reparateurs tientallen defecte iPads. Het kwetsbaarste onderdeel is het grote scherm van de iPad. De schermreparaties worden bij de iPad dus het meest uitgevoerd door onze reparateurs. Ook voor alle andere soorten reparaties kunt u een afspraak maken bij ons.

Overige diensten

Staat uw model er niet bij of heeft u een andere vraag? Bel dan naar 0184-745904 of stuur een email naar info@depcmakelaar.nl. Uw iPhone of iPad is door onze snelle service meestal binnen één dag klaar. Zo hoeft u dus nooit lang te wachten op uw toestel. Bij andere computerwinkels of reparatiebedrijven kan dit echter 1 à 2 weken duren. De PC Makelaar kan met geavenceerde apparatuur en veel ervaring een goede analyse maken van uw iPhone of iPad, waarna er een prijsopgave wordt gemaakt. In overleg kan er dan beslist worden of het toestel wel of niet gerepareerd zal worden.

Wat kunnen wij voor u doen:

  • Scherm / touchscreen / glas reparatie iPhone / iPad
  • Home button reparatie voor iPhone / iPad
  • Accu / batterij reparatie voor iPhone / iPad
  • Dockconnector reparatie voor iPhone / iPad
  • Luidspreker (speaker) reparatie iPhone
  • Oorluidspreker reparatie iPhone
  • Microfoon reparatie iPhone
  • Trilfunctie / trilmotor reparatie iPhone

Minder dan 15 minuten vanuit Dordrecht

De Makelaar is gevestigd in Sliedrecht langs de afslag 25 bij Sliedrecht-Oost. Vanuit Dordrecht bent u met de auto binnen 15 minuten bij ons op kantoor.