Voor alle Apple devices

De PC Makelaar is gevestigd in Sliedrecht en levert uitstekende service en dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor alle problemen en reparaties voor uw iPhone & iPad!

Direct uw iPhone of iPad reparatie aanmelden?

iPhone reparatie Gorinchem

Woont u in Gorinchem en bent u opzoek naar een iPhone reparatiebedrijf? Onze technische dienst kan uw iPhone weer binnen no-time aan de praat krijgen. Dagelijks repareren onze vakspecialisten tientallen iPhones. Bijna bij elke reparatie kunt u uw iPhone de dag zelf nog ophalen. Bij reparaties van een half uur is het vaak zelfs mogelijk om op de reparatie te wachten.  U kunt bij ons terecht aan de Stationspark 709 in Sliedrecht voor al uw iPhone reparaties.

De modellen die wij repareren: iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 plus en de iPhone 7

iPad reparatie Gorinchem

Reageert het scherm van uw iPad niet meer of laadt hij niet meer op? De PC Makelaar repareert naast iPhones ook iPads! Het scherm van de iPad is in vergelijking met de iPhone een stuk groter, waardoor hij ook erg kwetsbaar is. De meestvoorkomende reparatie is daarom de schermreparatie. Ook voor alle andere iPad reparaties kunt u bij ons een afspraak maken.

De meestvoorkomende type iPads die wij repareren zijn: iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad air en iPad mini.

Overige diensten

Voor alle uw vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0184-745904 of een email sturen naar info@depcmakelaar.nl. Door onze snelle service is uw iPhone of iPad vaak binnen één dag weer gerepareerd! Bij andere bedrijven is de wachttijd daarentegen vaak 1 à 2 weken.  Met alle kennis en ervaring wordt er een diagnose en een prijsopgave gemaakt. In overleg kan vervolgens uw iPhone of iPad gerepareerd worden.

Wat wij voor u kunnen doen:

  • Scherm / touchscreen / glas reparatie iPhone / iPad
  • Home button reparatie voor iPhone / iPad
  • Accu / batterij reparatie voor iPhone / iPad
  • Dockconnector reparatie voor iPhone / iPad
  • Luidspreker (speaker) reparatie iPhone
  • Oorluidspreker reparatie iPhone
  • Microfoon reparatie iPhone
  • Trilfunctie / trilmotor reparatie iPhone

Minder dan 15 minuten vanuit Gorinchem

De Makelaar is gevestigd in Sliedrecht langs de afslag 25 bij Sliedrecht-Oost. Vanuit Gorinchem is het kantoor van de PC Makelaar binnen 15 minuten te bereiken per auto.