Voor alle IT-apparatuur

De PC Makelaar is gevestigd in Sliedrecht en levert uitstekende service en dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor onder andere alle computerproblemen en reparaties van computers, laptops, telefoon en tablets!

Direct reparatie aanmelden van een computer, laptop, tablet of smartphone?

Laptop en computer reparatie in Sliedrecht

Woont u in de buurt van Sliedrecht en bent u opzoek naar een specialist in het repareren van laptops?  Onze specialisten kunnen uw computer snel en vakkundig weer voor u aan de praat krijgen. De PC Makelaar heeft al jarenlang ervaring met het repareren van notebooks en computers. Doordat wij beschikken over professionele apparatuur kan er snel een analyse gemaakt worden zodat het probleem zo snel mogelijk kan worden opgelost.  Ons kantoor is gevestigd aan de Stationspark 709 in Sliedrecht. U kunt bij ons terecht met al uw laptop en computer reparaties!

Opschonen en sneller maken

Computer of laptop laten opschonen? Wij adviseren elk half jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren bij je computer en/of laptop

De PC Makelaar biedt ook de mogelijkheid om uw computer of laptop op te laten schonen. Onze specialisten zullen er voor zorgen dat uw laptop weer zo snel wordt als bij de aanschaf. Dagelijks schonen onze specialisten meerdere computers en laptops op. Door het opschonen van programma’s, oude update bestanden van windows, virussen, malware en popups wordt uw computer weer snel en bruikbaar.

Het resultaat? Internetten, foto’s en films bewerken, e-mailen en internetbankieren gaat dan weer snel en veilig zonder problemen!

De PC Makelaar is een van de weinige bedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren van computers, laptops, telefoon én tablets. De laatste jaren is op het gebied van reparaties veel veranderd. Tegenwoordig repareren we meer smartphones en tablet in plaats van notebooks en vaste pc’s.

Overige diensten

Stuur een email naar info@depcmakelaar.nl of bel direct naar 0184-745904 voor een afspraak. Door onze snelle service kunt u uw computer vaak binnen één dag weer ophalen! Bij andere computer reparatie bedrijven moet u vaak 1 à 2 weken wachten. De PC Makelaar zal met alle kennis en ervaring uw computer/laptop scannen en een analyse maken. Wij kunnen snel zoeken naar een oplossing en meteen het probleem oplossen.

Wat kunnen wij voor u doen:

  • Computer reparatie, opschonen en updaten
  • Laptop reparatie en trage laptops versnellen
  • Backup maken van uw data, documenten, foto’s en email.
  • Instellen van WIFI, router, internet en oplossen van internetproblemen.
  • Virus/malware verwijdering en installeren van computerbeveiliging zodat u veilig kunt internetbankieren etc.
  • Webdesign en hosting.

Voor deze en alle andere vragen kunt u vanaf nu bij ons terecht!

Minder dan 5 minuten vanuit Sliedrecht

De Makelaar is gevestigd in Sliedrecht langs de afslag 25 bij Sliedrecht-Oost. Vanuit Sliedrecht bent u met de auto binnen 5 minuten bij ons op kantoor.