Voor alle IT-apparatuur

De PC Makelaar is gevestigd in Sliedrecht en levert uitstekende service en dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor onder andere alle computerproblemen en reparaties van computers, laptops, telefoon en tablets!

Direct reparatie aanmelden van een computer, laptop, tablet of smartphone?

Notebook en PC reparatie

Komt u uit Papendrecht en zoekt u naar een computerreparateur? Onze vakspecialisten kunnen elk computerprobleem voor u oplossen! Al jaren is de technische dienst van de PC Makelaar gespecialiseerd met het repareren van computers en laptops. Met behulp van onze professionele apparatuur en software kan er een analyse van uw notebook of laptop worden gemaakt en vervolgens in overleg de reparatie uitgevoerd. Voor alle problemen met uw laptop of computer kunt u bij ons terecht aan de Stationspark 709 te Sliedrecht.

Opschonen en sneller maken

Naast het repareren van computers, houdt De PC Makelaar zich ook bezig met het opschonen en sneller maken van computers en laptops. Vindt u uw laptop de laatste tijd erg traag en moet u lang wachten tot er eindelijk een programma is opgestart? Laat uw laptop dan door één van onze specialisten opschonen! Dagelijks schonen wij meerdere laptops op en zorgen we er voor dat uw laptop weer naar behoren werkt.

Smartphone en tablet reparatie

De PC Makelaar is een van de weinige bedrijven die gespecialiseerd is in het repareren van computers, laptops, smartphones én tablets. Door de jaren heen zien wij een verandering op het gebied van reparaties. Wij repareren steeds meer smartphones en tablets in plaats van laptops en computers.

Overige diensten

Voor overige diensen kunt u bellen naar 0184-745904 of een email sturen naar info@depcmakelaar.nl, zodat u een afspraak kunt maken. Binnen één dag kan uw apparaat vaak gerepareerd worden. Bij andere computer reparatie bedrijven en computerwinkels loopt dit vaak op tot 1 à 2 weken. De PC Makelaar zal met veel kennis en ervaring een analyse maken van uw computer/laptop en een scan uitvoeren zodat er direct naar een oplossing gezocht kan worden en het probleem meteen opgelost kan worden indien mogelijk.

Wat kunnen wij voor u doen:

  • Computer reparatie, opschonen en updaten
  • Laptop reparatie en trage laptops versnellen
  • Backup maken van uw data, documenten, foto’s en email.
  • Instellen van WIFI, router, internet en oplossen van internetproblemen.
  • Virus/malware verwijdering en installeren van computerbeveiliging zodat u veilig kunt internetbankieren etc.
  • Webdesign en hosting.

Voor deze en alle andere vragen kunt u vanaf nu bij ons terecht!

Minder dan 15 minuten vanuit Papendrecht

De Makelaar is gevestigd in Sliedrecht langs de afslag 25 bij Sliedrecht-Oost. Vanuit Papendrecht bent u met de auto binnen 15 minuten bij ons op kantoor.