Voor alle IT-apparatuur

De PC Makelaar is gevestigd in Sliedrecht en levert uitstekende service en dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor onder andere alle computerproblemen en reparaties van computers, laptops, telefoon en tablets!

Direct reparatie aanmelden van een computer, laptop, tablet of smartphone?

Laptop en computer reparatie

Woont u in de buurt van Gorinchem en bent u opzoek naar een computer of telefoon reparateur?  De reparateurs van de PC Makelaar kunnen uw computer snel en vakkundig weer repareren. De technische dienst is al jarenlang gespecialiseerd in het repareren van computers en laptops. Met behulp van professionele apparatuur en software wordt er een analyse gemaakt van uw laptop. U kunt bij ons terecht aan de Stationspark 709 in Sliedrecht voor al uw computer en laptop reparaties.

Opschonen en sneller maken

Het is ook mogelijk om uw computer op te laten schonen bij de PC Makelaar. Vertoont uw computer de laatste tijd erg veel mankementen en is hij erg traag? Onze specialisten schonen uw laptop weer voor u op.  Dagelijks houdt de PC Makelaar zich bezig met het opschonen van computers. Uw computer wordt door het opschonen van programma’s, oude update bestanden van windows, virussen, malware en popups weer snel en bruikbaar.

Het eindresultaat? Probleemloos en veilig internetten, foto’s en films bewerken, e-mailen en internetbankieren!

Telefoon en tablet reparatie

De PC Makelaar onderscheidt zich van de andere bedrijven omdat wij computer-, laptop-, telefoon- én tabletreparaties uitvoeren. Wat betreft de reparaties heeft er een verschuiving plaatsgevonden. Terwijl we vroeger vooral laptops en computers repareerden, repareren wij nu vooral smartphones en tablets.

Overige diensten

Voor alle overige diensten kunt u bellen naar 0184-745904 of een email sturen naar info@depcmakelaar.nl. Binnen één dag heeft u uw telefoon of tablet meestal weer terug. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven waar je vaak 1 à 2 weken moet wachten. Met alle kennis en ervaring van onze specialisten zal de PC Makelaar uw computer/laptop scannen en een diagnose maken zodat er direct een oplossing gegeven kan worden.  Indien mogelijk kan het probleem meteen opgelost worden.

Wat kunnen wij voor u doen:

  • Computer reparatie, opschonen en updaten
  • Laptop reparatie en trage laptops versnellen
  • Backup maken van uw data, documenten, foto’s en email.
  • Instellen van WIFI, router, internet en oplossen van internetproblemen.
  • Virus/malware verwijdering en installeren van computerbeveiliging zodat u veilig kunt internetbankieren etc.
  • Webdesign en hosting.

Voor deze en alle andere vragen kunt u vanaf nu bij ons terecht!

Minder dan 15 minuten van Gorinchem

De Makelaar is gevestigd in Sliedrecht langs de afslag 25 bij Sliedrecht-Oost. Vanuit Gorinchem bent u met de auto binnen 15 minuten bij ons op kantoor.