Voor alle IT-apparatuur

De PC Makelaar is gevestigd in Sliedrecht en levert uitstekende service en dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor onder andere alle computerproblemen en reparaties van computers, laptops, telefoon en tablets!

Direct reparatie aanmelden van een computer, laptop, tablet of smartphone?

Laptop en pc reparatie

Woont u in regio Dordrecht en bent u opzoek naar een specialist in het repareren van laptops en notebooks? Uw laptop kan door onze specialisten snel en vakkundig weer gerepareerd worden. De reparateurs  van de PC Makelaar zijn al jarenlang gespecialiseerd in het repareren van laptops en pc’s. Er wordt bij ons met behulp van professionele apparatuur een uitgebreide analyse gemaakt van uw laptop. U kunt bij ons terecht aan de Stationspark 709 in Sliedrecht voor al uw laptop en computer reparaties.

Opschonen en sneller maken

Daarnaast is het ook mogelijk om uw computer bij ons op te laten schonen. Is uw computer de laatste tijd erg traag en duurt het lang om programma’s op te starten? Laat dan door onze specialisten uw laptop opschonen! De PC Makelaar houdt zich dagelijks bezig met het opschonen van computers. Door het opschonen van programma’s, oude update bestanden van windows, virussen, malware en popups wordt uw computer weer snel en bruikbaar.

Het resultaat? Internetten, foto’s en films bewerken, e-mailen en internetbankieren gaat dan weer snel en veilig zonder problemen!

Smartphone en tablet reparatie

De PC Makelaar onderscheidt zich van de rest doordat wij computer, laptops, smartphones én tablets repareren. Door de jaren heen zien wij een verandering optreden op het gebied van reparaties. Een paar jaar terug werden er vooral laptops en computers gerepareerd. Tegenwoordig ligt het zwaartepunt bij telefoon en tablet reparaties.

Overige diensten

Voor een afspraak kunt u bellen naar 0184-745904 of een email sturen naar info@depcmakelaar.nl. Het is bij ons mogelijk om binnen één dag uw pc te laten repareren. De wachttijd bij andere reparatiebedrijven kan vaak oplopen tot 1 à 2 weken. De PC Makelaar kan met veel kennis en ervaring een diagnose maken en direct het probleem voor u oplossen.

Wat kunnen wij voor u doen:

  • Computer reparatie, opschonen en updaten
  • Laptop reparatie en trage laptops versnellen
  • Backup maken van uw data, documenten, foto’s en email.
  • Instellen van WIFI, router, internet en oplossen van internetproblemen.
  • Virus/malware verwijdering en installeren van computerbeveiliging zodat u veilig kunt internetbankieren etc.
  • Webdesign en hosting.

Voor deze en alle andere vragen kunt u vanaf nu bij ons terecht!

Minder dan 15 minuten vanuit Dordrecht

De Makelaar is gevestigd in Sliedrecht langs de afslag 25 bij Sliedrecht-Oost. Vanuit Dordrecht bent u met de auto binnen 15 minuten bij ons op kantoor.