Voor alle IT-apparatuur

De PC Makelaar is gevestigd in Sliedrecht en levert uitstekende service en dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor onder andere alle computerproblemen en reparaties van computers, laptops, telefoon en tablets!

Direct reparatie aanmelden van een computer, laptop, tablet of smartphone?

Computer en notebook reparatie

Woont u in de buurt van Bleskensgraaf en wilt u uw laptop laten repareren? Onze specialisten kunnen elke reparatie voor u uitvoeren. De technische dienst repareert dagelijks meerdere computers en laptops. Door gebruik te maken van professionele apparatuur en software, kunnen onze reparateurs een goede analyse maken van uw laptop. Voor al uw notebook en pc reparaties kunt u ook terecht bij ons kantoor te Sliedrecht.

Opschonen en sneller maken

Uw laptop kan bij De PC Makelaar ook opgeschoond worden. Door het opschonen van uw computer of laptop zal uw computer weer sneller zijn dan ooit. Dagelijks houden onze specialisten zich bezig met het opschonen van notebooks. Door het opschonen van programma’s, oude update bestanden van windows, virussen, malware en popups wordt uw computer weer veilig en snel.

Telefoon en tablet reparatie

Er zijn maar weinig  bedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren van computers, laptops, telefoon én tablets. Zelf zien wij door de jaren heen een verandering betreft de reparaties. Tegenwoordig repareren we meer smartphone en tablet in plaats van notebooks en vaste pc’s.

Overige diensten

Voor al uw reparaties kunt u direct bellen naar 0184-745904 of een email sturen naar info@depcmakelaar.nl, zodat u een afspraak kunt maken. Door onze snelle service kunt u binnen één dag uw laptop meestal weer ophalen. Bij andere computer reparatie bedrijven en computerwinkels is de wachttijd daarentegen vaak 1 of 2 weken. De PC Makelaar  kan voor u een diagnose maken en het probleem snel en vakkundig voor u oplossen.

Wat kunnen wij voor u doen:

  • Computer reparatie, opschonen en updaten
  • Laptop reparatie en trage laptops versnellen
  • Backup maken van uw data, documenten, foto’s en email.
  • Instellen van WIFI, router, internet en oplossen van internetproblemen.
  • Virus/malware verwijdering en installeren van computerbeveiliging zodat u veilig kunt internetbankieren etc.
  • Webdesign en hosting.

Voor deze en alle andere vragen kunt u vanaf nu bij ons terecht!

Minder dan 15 minuten vanuit Bleskensgraaf

De Makelaar is gevestigd in Sliedrecht langs de afslag 25 bij Sliedrecht-Oost. Vanuit Bleskensgraaf bent u met de auto binnen 15 minuten bij ons op kantoor.