Voor alle IT-apparatuur

De PC Makelaar is gevestigd in Sliedrecht en levert uitstekende service en dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor onder andere alle computerproblemen en reparaties van computers, laptops, telefoon en tablets!

Direct reparatie aanmelden van een computer, laptop, tablet of smartphone?

Laptop en computer reparatie

Woont u in regio Alblasserdam en bent u opzoek naar een specialist in het repareren van computers?  Onze specialisten kunnen uw computer snel en vakkundig weer repareren. De technische dienst van de PC Makelaar is al jarenlang gespecialiseerd in het repareren van computers en laptops. Met behulp van professionele apparatuur en software wordt er een analyse gemaakt van uw laptop. U kunt bij ons terecht aan de Stationspark 709 in Sliedrecht voor al uw pc en notebook reparaties.

Opschonen en sneller maken

Daarnaast is het ook mogelijk om uw computer bij ons op te laten schonen. Is uw computer de laatste tijd erg traag en duurt het lang om programma’s op te starten? Laat dan door onze specialisten uw laptop opschonen! De PC Makelaar houdt zich dagelijks bezig met het opschonen van computers. Door het opschonen van programma’s, oude update bestanden van windows, virussen, malware en popups wordt uw computer weer snel en bruikbaar.

Het resultaat? Internetten, foto’s en films bewerken, e-mailen en internetbankieren gaat dan weer snel en veilig zonder problemen!

Telefoon en tablet reparatie

Er zijn maar weinig  bedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren van computers, laptops, telefoon én tablets. Zelf zien wij door de jaren heen een verandering betreft de reparaties. Tegenwoordig repareren we meer smartphone en tablet in plaats van notebooks en vaste pc’s.

Overige diensten

Bel direct 0184-745904 of stuur een email naar info@depcmakelaar.nl, zodat u een afspraak kunt maken. Door onze snelle service is uw computer vaak binnen één dag klaar! Bij andere computer reparatie bedrijven en computerwinkels kan dit vaak oplopen tot 1 à 2 weken. De PC Makelaar zal met alle kennis en ervaring uw computer/laptop scannen en een diagnose maken zodat er direct een oplossing gegeven kan worden en indien mogelijk meteen het probleem oplossen.

Wat kunnen wij voor u doen:

  • Computer reparatie, opschonen en updaten
  • Laptop reparatie en trage laptops versnellen
  • Backup maken van uw data, documenten, foto’s en email.
  • Instellen van WIFI, router, internet en oplossen van internetproblemen.
  • Virus/malware verwijdering en installeren van computerbeveiliging zodat u veilig kunt internetbankieren etc.
  • Webdesign en hosting.

Voor deze en alle andere vragen kunt u vanaf nu bij ons terecht!

Minder dan 15 minuten van Alblasserdam

De Makelaar is gevestigd in Sliedrecht langs de afslag 25 bij Sliedrecht-Oost. Vanuit Alblasserdam bent u met de auto binnen 15 minuten bij ons op kantoor.